Μέτρηση Κερατοειδικής Υστέρησης

Τι είναι η εξέταση για τη μέτρηση της κερατοειδικής υστέρησης του οφθαλμού;

H μέτρηση της κερατοειδικής υστέρησης του οφθαλμού - Οcular Response Analyser (ΟRA) είναι η μοναδική εξέταση κατά την οποία μετρώνται τα μηχανικά χαρακτηριστικά του κερατοειδούς.

Σε ποιες περιπτώσεις απαιτείται;

Η προσφορά της συγκεκριμμένης εξέτασης στην προεγχειρητική αξιολόγηση των ασθενών για διαθλαστική επέμβαση θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική αφού τα αποτελέσματά της είναι καθοριστικά για την πρόληψη της μετεγχειρητικής εκτασίας.

Επιπλέον μετεγχειρητικά, οι μετρήσεις της ενδοφθαλμίου πίεσης με το ORA παρουσιάζονται περισσότερο αξιόπιστες σε σχέση με τις αντίστοιχες μετρήσεις των τονόμετρων αέρος και συμβάλλουν στη σωστή μετεγχειρητική παρακολούθηση των ασθενών.

Το ΟRA στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ η μέτρηση της κερατοειδικής υστέρησης του οφθαλμού περιλαμβάνεται στον προεγχειρητικό έλεγχο όλων των ασθενών που πρόκειται να υποβληθούν σε διαθλαστική επέμβαση για τη διόρθωση της όρασής τους. Μπορεί να πραγματοποιείται καθημερινά και τα αποτελέσματα από τη συγκεκριμμένη εξέταση είναι διαθέσιμα στον ασθενή αυθημερόν.


Βασ. Σοφίας 64
2ος όροφος 
115 28 Αθήνα

Τ : 210 72 47 103
F : 210 72 31 221

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us facebookfinde us google maps

contact-p

endpage

Image Map