Τα είδη των Φακών Επαφής

>      Μαλακοί Φακοί Επαφής
Πρόκειται για Φακούς Επαφής κατάλληλους για τη διόρθωση της μυωπίας και υπερμετρωπίας. Το υλικό κατασκευής των σύγχρονων μαλακών Φακών Επαφής επιτρέπει την καλή οξυγόνωση του κερατοειδής καθιστώντας τους φακούς αυτούς ασφαλείς και υγιεινούς για καθημερινή χρήση.

>      Ημίσκληροι Φακοί Επαφής
Πρόκειται για Φακούς Επαφής που συνηθέστερα χρησιμοποιούνται για τη διόρθωση υψηλών και ανώμαλων αστιγματισμών. Ειδικής κατασκευής ημίσκληροι Φακοί Επαφής χορηγούνται σε περιπτώσεις κερατόκωνου για την επίτευξη καλύτερης όρασης με την προκαλούμενη επιπέδωση του Κερατοειδούς.

>      Έγχρωμοι Φακοί Επαφής
Χορηγούνται συνηθέστερα για αισθητικούς λόγους αλλά και σε περιπτώσεις ανώμαλης μορφολογίας της ίριδος λόγω π.χ. τραυματισμού, ανιριδίας ή κολοβωμάτων ίριδας. Είναι διαθέσιμοι σε διάφορους χρωματισμούς από τους οποίους ο ασθενής με τη συμβουλή του γιατρού επιλέγει τον καταλληλότερο για το μάτι του. Διατίθενται επίσης σε διάφορους βαθμούς μυωπίας ή υπερμετρωπίας για την ταυτόχρονη διόρθωση τυχούσας συνυπάρχουσας διαθλαστικής ανωμαλίας.

>      Θεραπευτικοί Φακοί Επαφής
Χορηγούνται σε περιπτώσεις όπως επιφανειακών τραυμάτων του κερατοειδούς, δύσκολων στην επούλωση αποπτώσεων του επιθηλίου του Κερατοειδούς ή μετά από Φωτοδιαθλαστική Κερατεκτομή
PRK.

>      Πολυεστιακοί Φακοί Επαφής
Χορηγούνται σε ασθενείς που επιθυμούν την ταυτόχρονη διόρθωση της πρεσβυωπίας τους και τυχόν συνυπάρχουσας μυωπίας ή υπερμετρωπίας για μακρυά με Φακούς Επαφής και όχι με τη χρήση διορθωτικών γυαλιών. 


Βασ. Σοφίας 64
2ος όροφος 
115 28 Αθήνα

Τ : 210 72 47 103
F : 210 72 31 221

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us facebookfinde us google maps

contact-p

Διορθώστε την όραση σας με Excimer Laser!

endpage

Image Map