Οπτική Τομογραφία Cirrus HD-OCT-5000

Με το πλέον εξελιγμένο σύστημα οπτικής τομογραφίας Cirrus HD-OCT 5000 το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ανανέωσε τον ιατρικό εξοπλισμό του για τη διάγνωση και παρακολούθηση ασθενών που παρουσιάζουν παθήσεις του αμφιβληστροειδή, όπως...

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Cirrus HD-OCT-5000 οπτικής τομογραφίας την καθιστούν πρωτοπόρο στη διάγνωση και παρακολούθηση ασθενών που παρουσιάζουν παθήσεις του αμφιβληστροειδή όπως:

Ηλικιακή Εκφυλιση της Ωχράς, Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια, Οπή Ωχράς κ.α.

H σπουδαιότητα της συγκεκριμμένης OCT, εκτός των παθήσεων του αμφιβληστροειδή, διαπιστώνεται και στη μελέτη και παρακολούθηση ασθενών που πάσχουν από γλαύκωμα. Επιπλέον, τα ιδιαίτερα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της Cirrus 5000 επιτρέπουν την απεικόνιση του προσθίου ημιμορίου δίνοντας έτσι τη δυνατότητα της μετεγχειρητικής παρακολούθησης ασθενών που υπεβλήθησαν σε διαθλαστική επέμβαση με excimer laser.

Στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, μέσα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με άρτιες συνθήκες οργάνωσης και λειτουργίας, οι ασθενείς που θα υποβληθούν σε Οπτική Τομογραφία θα λάβουν άμεσα και τεκμηριωμένα τα αποτελέσματα της εξέτασής τους με στόχο πάντα την έγκαιρη και σωστή θεραπευτική αντιμετώπιση.


Βασ. Σοφίας 64
2ος όροφος 
115 28 Αθήνα

Τ : 210 72 47 103
F : 210 72 31 221

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us facebookfinde us google maps

contact-p

endpage

Image Map