Κοινωνική αρωγή

  • Από το Δεκέμβριο 2014, το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Ιδρύματος ΠΑΝ. ΧΡ. ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ για αλληλεγγύη και στήριξη προς τις 26 οικογένειες αστυνομικών που έχουν πέσει στο καθήκον προσφέροντας σε 57 άτομα ετήσιο οφθαλμολογικό check up και ειδικές εξετάσεις εάν χρειαστούν. 
  • Από τον Ιανουάριο 2013  το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και οι “ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”  συνεργάζονται στενά για την οφθαλμολογική περίθαλψη ατόμων που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα Υγείας. Έτσι, το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ έχει αναλάβει δωρεάν τόσο την οφθαλμολογική εξέταση  όσο και τη θεραπευτική αντιμετώπιση  ατόμων που δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν στα κοινωνικά ιατρεία των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
  • To OΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ από τον Νοέμβριο 2012 στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζει το έργο της  “ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”  προσφέροντας  τακτικό οφθαλμολογικό έλεγχο (check-up)  στα παιδιά του ξενώνα που φιλοξενούνται στην ΚΙΒΩΤΟ. Επιπλέον, καλύπτει σε επίπεδο διάγνωσης και θεραπείας όλα τα άτομα που φιλοξενούνται στην ΚΙΒΩΤΟ.  
  • Σε εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης του Πολιτιστικού Ιδρύματος «ΠΑΝ. ΧΡ. ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ» το Νοέμβριο 2012, το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ προσέφερε δωρεάν 100 οφθαλμολογικές εξετάσεις  σε άτομα χαμηλού εισοδήματος του Δήμου Ψυχικού-Φιλοθέης.


Βασ. Σοφίας 64
2ος όροφος 
115 28 Αθήνα

Τ : 210 72 47 103
F : 210 72 31 221

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

find us facebookfinde us google maps

contact-p

endpage

Image Map