Ποιότητα

Το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον  χιλίων τετραγωνικών μέτρων δίνοντας ιδαίτερη προσοχή στην αισθητική και τη λειτουργικότητα του χώρου.

Η υψηλής ποιότητας οφθαλμική φροντίδα των ασθενών μας βασίζεται:

  • Στην άριστη κατάρτιση της ιατρικής & επιστημονικής μας ομάδας και στην υποδειγματική υποστήριξη του προσωπικού μας
  • Στον υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό μας.
    Με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που συνεχώς ανανεώνονται ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας, στόχος μας είναι  να προσφέρουμε στους ασθενείς μας ακρίβεια στη διάγνωσηκαι ασφάλεια στη θεραπευτική αντιμετώπιση κάθε οφθαλμολογικού προβλήματος.
  • Στον υψηλής αισθητικής χώρο του Κέντρου μας όπου το φιλικό περιβάλλον, ο εργονομικός σχεδιασμός και οι υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας  εξασφαλίζουν  στους ασθενείς μας ηρεμία και ασφάλεια.
  • Στο πρωτοποριακό μας πνεύμα και στην άρτια οργάνωση των υπηρεσιών μας. Εφαρμόσαμε πρώτοι την τηλεϊατρική στην Ελλάδα και πρώτοι πιστοποιηθήκαμε με ISO9001 για την ποιότητα και τη διαχείριση των υπηρεσιών μας.


Βασ. Σοφίας 64
2ος όροφος 
115 28 Αθήνα

Τ : 210 72 47 103
F : 210 72 31 221

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us facebookfinde us google maps

contact-p

Δείτε τον κόσμο ...με άλλα μάτια!

endpage

Image Map