Κορομέτρηση

 

Κορομέτρηση

H Κορομέτρηση είναι μια ειδική εξέταση κατά την οποία εκτιμάται το μέγεθος της κόρης του οφθαλμού. 

Στο διαθλαστικό προεγχειρητικό έλεγχο  ασθενών που πρόκειται να υποβληθούν σε επέμβαση με excimer laser για τη διόρθωση της όρασής τους, η Κορομέτρηση είναι μια απαραίτητη και ιδιαίτερα σημαντική εξέταση αφού το μέγεθος της  κόρης αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στο σχεδιασμό της εγχειρητικής διαδικασίας έτσι ώστε ο ασθενής να μην παρουσιάζει προβλήματα κατά τη νυχτερινή όραση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες! 

 

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ | Βασ. Σοφίας 114Α – Αθήνα | 2107247103

Το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, το πρώτο ιδιωτικό οφθαλμολογικό κέντρο που ιδρύθηκε στο κέντρο της  Αθήνας το 1986, προσφέροντας σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες σε κάθε τομέα της οφθαλμολογίας.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει το Κέντρο μας βασίζεται στο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό που διαθέτει, στην άριστη επιστημονική κατάρτιση των ιατρών μας και στην άρτια εξειδίκευση του προσωπικού.

Στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ λειτουργούν τμήματα: Καταρράκτη, Excimer Laser για διόρθωση μυωπίας-υπερμετρωπίας-αστιγματισμού, Γλαυκώματος, Ξηροφθαλμίας, Αμφιβληστροειδούς-Ωχράς, Οφθαλμοπλαστικής, Φακών Επαφής και Οφθαλμολογικού check-up.

Στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του Κέντρου μας χειρουργούνται καθημερινά περιστατικά που αφορούν το σύνολο των οφθαλμολογικών παθήσεων. Η χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, η εφαρμογή αυστηρών προδιαγραφών λειτουργίας και η προσωπική φροντίδα που προσφέρεται σε κάθε ασθενή αποτελούν εγγύηση για το άριστο χειρουργικό αποτέλεσμα.

Στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, σε όλη την πορεία των 35 χρόνων λειτουργίας μας, όλοι εμείς εργαζόμαστε υπεύθυνα και μεθοδικά με μοναδική επιδίωξη την απόλυτη ικανοποίηση των ασθενών μας. Η επιτυχία του στόχου αυτού δεσμεύει όλους μας -ιατρούς και προσωπικό- για σύγχρονες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της οφθαλμολογίας.

 

Κορομέτρηση

Η γνώμη σας
Επικοινωνία Εδώ!
This site is registered on wpml.org as a development site.