Οφθαλμικό Υπερηχογράφημα

 

Οφθαλμικό Υπερηχογράφημα 

Το Οφθαλμικό Υπερηχογράφημα Α&Β αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο για τη δυσδιάστατη απεικόνιση του οπτικού νεύρου, των εξόφθαλμων μυών και του βολβού του οφθαλμού.

Το Οφθαλμικό Υπερηχογράφημα πραγματοποιείται συνήθως όταν επιθυμούμε να έχουμε μια εικόνα του βυθού του ματιού για διάγνωση διαφόρων οφθαλμολογικών παθήσεων όπως: αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, αποκόλληση χοριοειδούς, αιμορραγία υαλώδους σώματος, οφθαλμικά τραύματα, ενδοφθαλμίτιδα,
μελάνωμα χοριοειδούς και άλλοι ενδοφθάλμιοι όγκοι, συγγενές γλαύκωμα, παθολογίες του κόγχου κ.α.

Το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ είναι εξοπλισμένο με το τελευταίας γενιάς σύστημα οφθαλμικής υπερηχογραφίας Ellex EyeCubed, γνωστό για την υψηλή ευαισθησία και ανάλυση εικόνας – απαραίτητο εργαλείο διάγνωσης για τις παθήσεις του κερατοειδούς και του οπίσθιου ημιμορίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ | Βασ. Σοφίας 114Α – Αθήνα | 2107247103

Το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, το πρώτο ιδιωτικό οφθαλμολογικό κέντρο που ιδρύθηκε στο κέντρο της  Αθήνας το 1986, προσφέροντας σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες σε κάθε τομέα της οφθαλμολογίας.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει το Κέντρο μας βασίζεται στο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό που διαθέτει, στην άριστη επιστημονική κατάρτιση των ιατρών μας και στην άρτια εξειδίκευση του προσωπικού.

Στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ λειτουργούν τμήματα: Καταρράκτη, Excimer Laser για διόρθωση μυωπίας-υπερμετρωπίας-αστιγματισμού, Γλαυκώματος, Ξηροφθαλμίας, Αμφιβληστροειδούς-Ωχράς, Οφθαλμοπλαστικής, Φακών Επαφής και Οφθαλμολογικού check-up.

Στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του Κέντρου μας χειρουργούνται καθημερινά περιστατικά που αφορούν το σύνολο των οφθαλμολογικών παθήσεων. Η χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, η εφαρμογή αυστηρών προδιαγραφών λειτουργίας και η προσωπική φροντίδα που προσφέρεται σε κάθε ασθενή αποτελούν εγγύηση για το άριστο χειρουργικό αποτέλεσμα.

Στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, σε όλη την πορεία των 35 χρόνων λειτουργίας μας, όλοι εμείς εργαζόμαστε υπεύθυνα και μεθοδικά με μοναδική επιδίωξη την απόλυτη ικανοποίηση των ασθενών μας. Η επιτυχία του στόχου αυτού δεσμεύει όλους μας -ιατρούς και προσωπικό- για σύγχρονες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της οφθαλμολογίας.

 

Η γνώμη σας
Επικοινωνία Εδώ!
This site is registered on wpml.org as a development site.