Ποιότητα Υπηρεσιών

 

Στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ προσφέρουμε τις  υπηρεσίες μας σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον  χιλίων τετραγωνικών μέτρων δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική, στη λειτουργικότητα του χώρου και στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η υψηλής ποιότητας οφθαλμική φροντίδα των ασθενών μας βασίζεται:

Στην άριστη κατάρτιση της ιατρικής & επιστημονικής μας ομάδας και στην υποδειγματική υποστήριξη του προσωπικού μας.

Στον υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό μας. Με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που συνεχώς ανανεώνονται ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους ασθενείς μας ακρίβεια στη διάγνωση και ασφάλεια στη θεραπευτική αντιμετώπιση κάθε οφθαλμολογικού προβλήματος.

Στον υψηλής αισθητικής χώρο του Κέντρου μας. Το φιλικό περιβάλλον, ο εργονομικός σχεδιασμός και οι υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας εξασφαλίζουν στους ασθενείς μας ηρεμία και ασφάλεια.

Στο πρωτοποριακό μας πνεύμα και στην άρτια οργάνωση των υπηρεσιών μας. Εφαρμόσαμε πρώτοι την τηλεϊατρική στην Ελλάδα και πρώτοι πιστοποιηθήκαμε με ISO9001 για την ποιότητα και τη διαχείριση των υπηρεσιών μας.

Στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ  με άρτιες συνθήκες οργάνωσης, εξειδικευμένοι οφθαλμίατροι συνεργάζονται στενά προσφέροντας στους ασθενείς μας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες. Στο Κέντρο μας λειτουργούν:

  • Εννέα σύγχρονα ιατρεία οφθαλμολογικού ελέγχου και ειδικών διαγνωστικών εξετάσεων
  • Δύο άριστα εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες
  • Ιατρεία προεγχειρητικού ελέγχου και μετεγχειρητικής παρακολούθησης

 

Στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ οι γιατροί μας με τη γνώση και την πολυετεή εμπειρία τους θα σας προτείνουν την κατάλληλη μέθοδο θεραπείας για κάθε οφθαλμολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε!

Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Κέντρο μας!

 Θυμηθείτε: η υγεία των ματιών σας … φροντίδα μας καθημερινή!

Η γνώμη σας
Καλέστε μας