Το Κέντρο μας

 

To Κέντρο μας | ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ είναι το πρώτο ιδιωτικό οφθαλμολογικό κέντρο που ιδρύθηκε στο κέντρο της Αθήνας το 1986, προσφέροντας σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες σε κάθε τομέα της οφθαλμολογίας.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει το Κέντρο μας βασίζεται στο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό που διαθέτει, στην άριστη επιστημονική κατάρτιση των ιατρών μας και στην άρτια εξειδίκευση του προσωπικού.

Το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ τον τελευταίο χρόνο, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του, έχει οργανώσει μια σύγχρονη Οφθαλμοχειρουργική Μονάδα που ξεχωρίζει για τις σύγχρονες υποδομές, την πρωτοποριακή τεχνολογία που διαθέτει και τις υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας της. Η πολυετής εμπειρία των χειρουργών και η εξειδικευμένη ιατρική αντιμετώπιση σε κάθε ασθενή διασφαλίζουν την ποιότητα και το άρτιο μετεγχειρητικό αποτέλεσμα.

Στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του Κέντρου μας  χειρουργούνται καθημερινά περιστατικά που αφορούν το σύνολο των οφθαλμολογικών παθήσεων: διόρθωση μυωπίας – υπερμετρωπίας – αστιγματισμού με excimer laser, επεμβάσεις καταρράκτη, γλαυκώματος, ωχράς, αμφιβληστροειδούς, υαλοειδούς, βλεφάρων κ.α.

Οι ασθενείς που χειρουργούνται στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ απολαμβάνουν τη μοναδική προσωπική φροντίδα που προσφέρουμε στο άνετο και φιλικό περιβάλλον της Μονάδας μας. Το χαμόγελο και η ειλικρινής ομολογία τους, για την εμπειρία που έζησαν σε μια ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους, δικαιώνει τη συνεχή μας φροντίδα για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χειρουργικό τομέα της οφθαλμολογίας.

Οι δραστηριότητες όμως του Κέντρου μας δεν περιορίζονται μόνο στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών αλλά επεκτείνονται και στο χώρο της εκπαίδευσης με την οργάνωση και διεξαγωγή προγραμμάτων συνεχούς μετεκπαίδευσης οφθαλμιάτρων στις σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές εξελίξεις. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη χειρουργική τεχνική τους. Στη θεωρητική και πρακτική άσκηση δίνεται και η δυνατότητα παρακολούθησης ζωντανών χειρουργείων.

Τέλος, στο Κέντρο μας  πιστεύουμε ότι η ύπαρξη και λειτουργία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμεθα. Για το σκοπό αυτό, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οργανώνουμε δράσεις  με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων του Κέντρου μας.

Στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, σε όλη την πορεία των 35 χρόνων λειτουργίας μας, όλοι εμείς εργαζόμαστε  υπεύθυνα και μεθοδικά με μοναδική επιδίωξη την απόλυτη ικανοποίηση των ασθενών μας. Η επιτυχία του στόχου αυτού δεσμεύει όλους μας -ιατρούς και προσωπικό- για σύγχρονες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της οφθαλμολογίας.

Η γνώμη σας
Καλέστε μας