Η ημέρα της επέμβασης

Τα πάντα είναι έτοιμα για τη σημαντική αυτή ημέρα!

Η προσωπική φροντίδα που με διακριτικότητα προσφέρουμε σε κάθε ασθενή μας στο άνετο και φιλικό περιβάλλον της Μονάδας Excimer Laser του ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ εξασφαλίζουν ηρεμία και προδιαθέτουν ευνοϊκά για τη χειρουργική διαδικασία ακόμα και τους πλέον ανήσυχους ασθενείς.

½ ώρα πριν...

την επέμβαση θα είστε κοντά μας στο προγραμματισμένο σας ραντεβού που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διορθώσετε την όρασή σας και να απαλλαγείτε από τα γυαλιά ή τους φακούς επαφής. Στο χρόνο αυτό θα γίνουν κάποιες επιπλέον μετρήσεις, θα εξοικιωθείτε με το περιβάλλον και θα έχουμε τον απαραίτητο χρόνο ώστε να απαντήσουμε με άνεση σε τυχόν απορίες σας της τελευταίας στιγμής.

Την ημέρα αυτή σας προτείνουμε να είστε άνετα ντυμένοι και εάν θέλετε να έχετε πάρει ένα ελαφρύ γεύμα. Σας παρακαλούμε να θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να φοράτε άρωμα και ειδικότερα οι γυναίκες να μην έχετε μακιγιαρισθεί.

5 λεπτά πριν...

μπείτε στην αίθουσα του χειρουργείου θα σας δώσουμε να φορέσετε τον ιματισμό που απαιτείται προκειμένου να διασφαλίζονται οι κατάλληλες συνθήκες αποστείρωσης και αμέσως μετά θα σας οδηγήσουμε στην αίθουσα του χειρουργείου.

στη διάρκεια της επέμβασης...

θα είστε άνετα ξαπλωμένοι σε μία χειρουργική καρέκλα και πριν ξεκινήσει η διαδικασία θα ενσταλάξουμε στο μάτι σας σταγόνες αναισθητικού κολλυρίου που θα σας προστατέψουν από τον πόνο.

Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και συνεχώς ελεγχόμενη. Σε κάθε κίνηση του ματιού σας το μηχάνημα ακολουθεί την κίνηση ή σταματά αυτόματα το laser. Σε όλη τη διάρκεια της επέμβασης, ο γιατρός μας θα σας ενημερώνει για το κάθε βήμα της διαδικασίας ώστε σε καμία περίπτωση να μην αισθανθείτε ανησυχία.

αμέσως μετά την επέμβαση...

στην αρχή θα βλέπετε πολύ καλύτερα από ότι βλέπατε πριν, χωρίς τα γυαλιά σας ή τους φακούς επαφής. Ίσως έχετε μία θαμπάδα – σαν να «κοιτάτε μέσα από νερό». Είναι φυσιολογικό για τις πρώτες ώρες και δε θα πρέπει να σας ανησυχήσει.

Θα σας οδηγήσουμε στην αίθουσα μετεγχειρητικής αναμονής όπου θα παραμείνετε για περίπου μισή ώρα με τα μάτια κλειστά. Θα σας δώσουμε οδηγίες μαζί με τα κολλύρια που θα σας χρειασθούν για τις πρώτες μετεγχειρητικές ημέρες και θα προγραμματίσουμε το ραντεβού σας για την επόμενη ημέρα. Τέλος, πριν φύγετε ο γιατρός θα ελέγξει τα μάτια σας και την όρασή σας.

Αγαπητοί μας ασθενείς, το χαμόγελο και η ελικρινής ομολογία σας για τη μοναδική εμπειρία που ζήσατε στο Κέντρο μας σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας, δικαιώνει τη συνεχή προσπάθειά μας για υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες.


Βασ. Σοφίας 64
2ος όροφος 
115 28 Αθήνα

Τ : 210 72 47 103
F : 210 72 31 221

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us facebookfinde us google maps

contact-p

Διαθλαστικές Επεμβάσεις

Δείτε τον κόσμο ...με άλλα μάτια!

ΜΟΝΑΔΑ Excimer Laser

Photo Gallery >

endpage

Image Map