Επίσκεψη Ενημέρωσης & Αξιολόγησης

Εάν έχετε αποφασίσει να διορθώσετε την όρασή σας και να απαλλαγείτε οριστικά από τα γυαλιά και τους φακούς επαφής, επισκεφθείτε το Κέντρο μας για δωρεάν ενημέρωση και αξιολόγηση.

Σε αυτή τη συνάντηση θα έχετε την ευκαιρία:

  • Να μάθετε περισσότερα για το τι είναι το Excimer Laser και για το πως μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα βελτιώσει την όρασή σας.
  • Να ενημερωθείτε με λεπτομέρεια για το τι θα πρέπει να περιμένετε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το χειρουργείο. Θα συζητήσουμε κάθε προβληματισμό σας και θα λύσουμε κάθε απορία σας!
  • Να αξιολογήσουμε εάν μπορείτε να υποβληθείτε με ασφάλεια σε διαθλαστική επέμβαση αφού θα πρέπει να εξετάσουμε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις.
  • Να γνωρίσετε τον ιατρό που θα σας χειρουργήσει και την υπόλοιπη χειρουργική ομάδα που θα συνεργαστεί μαζί σας και θα σας φροντίσει σε όλο το διάστημα του προεγχειρητικού ελέγχου, την ώρα του χειρουργείου και κατά την μετεγχειρητική παρακολούθηση.
  • Τέλος, να δείτε τις εγκαταστάσεις του Κέντρου μας, τα ιατρεία προεγχειρητικού ελέγχου, την αίθουσα του χειρουργείου και το laser με το οποίο θα υποβληθείτε στην επέμβαση.

Στη διάρκεια αυτής της συνάντησης ο ιατρός μας θα ζητήσει να μάθει το ιατρικό και κληρονομικό σας ιστορικό. Σε αυτό περιλαμβάνονται ερωτήσεις που αφορούν γενικότερα την κατάσταση της υγείας σας και ειδικότερα της υγείας των ματιών σας. Εάν πάσχετε από κάποιες συγκεκριμένες παθήσεις δεν μπορείτε να υποβληθείτε σε διαθλαστική επέμβαση ενώ εάν διανύετε περίοδο εγκυμοσύνης θα πρέπει να αναβάλετε την επέμβαση για αργότερα.

Το επόμενο βήμα, μετά από αυτήν την επίσκεψη, θα είναι ο ολοκληρωμένος προεγχειρητικός έλεγχος που περιλαμβάνει μία σειρά διαγνωστικών εξετάσεων που θα καθορίσουν με ακρίβεια το πάχος του κερατοειδικού ιστού που πρέπει να αφαιρεθεί προκειμένου να έχετε άριστο μετεγχειρητικό αποτέλεσμα.


Βασ. Σοφίας 64
2ος όροφος 
115 28 Αθήνα

Τ : 210 72 47 103
F : 210 72 31 221

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us facebookfinde us google maps

contact-p

Δείτε τον κόσμο ...με άλλα μάτια!

ΜΟΝΑΔΑ Excimer Laser

Photo Gallery >

endpage

Image Map