Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

 

Εισαγωγή

H παρούσα σελίδα περιέχει τους όρους και τους κανόνες τους οποίους όλοι οι επισκέπτες και χρήστες της ιστοσελίδας του «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ» αποδέχονται και θα πρέπει να τηρούν. Το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΠΕ» θα μπορεί οποιαδήποτε στιγμή –βασιζόμενο σε αυτούς τους όρους- να προλαμβάνει και να καταγγέλλει τόσο την άνευ αδείας αντιγραφή του περιεχομένου της ιστοσελίδας του όσο και την εφαρμογή ανεπιθύμητων συμπεριφορών όπως αυτών της ηλεκτρονικής πειρατείας, της εισαγωγής ιών και της μεταφόρτωσης παράνομου ή δυσφημιστικού περιεχομένου ή οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο λαμβάνοντας υπόψιν την επαγγελματική φύση και δραστηριότητα του «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ» είναι πιθανόν να βλάψει τις αξίες, τις αρχές, το ήθος και τη φήμη του.

Περιεχόμενο

Η ιστοσελίδα «eyecentrer.gr» σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε για να παρέχει γενικές πληροφορίες που αφορούν τη λειτουργία της εταιρίας «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΠΕ» και τις υπηρεσίες που παρέχει στο χώρο της οφθαλμολογίας.

Το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΠΕ» μέσα από την ιστοσελίδα του έχει πάντα στόχο να προσφέρει ακριβή και αντικειμενική πληροφόρηση, σε καμία περίπτωση όμως δεν ευθύνεται για βλάβη ή ζημία η οποία θα προκύψει από τη χρήση ή την εφαρμογή των πληροφοριών που προσφέρει. Το περιεχόμενο θεμάτων που αφορούν οφθαλμολογικές παθήσεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ιατρική υπηρεσία ή συμβουλή. Οποιοσδήποτε ασθενής-επισκέπτης της ιστοσελίδας του «ΟΘΦΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ» αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας οφείλει να απευθυνθεί σε ιατρό για την έγκαιρη και ορθή αντιμετώπιση της πάθησής του.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα «www.eyecenter.gr» αποτελούν πνευματικό προϊόν της  εταιρίας «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ» και οι φωτογραφίες του αποτελούν περιουσία του. Η αντιγραφή κειμένων και φωτογραφιών, η διαδικασία λήψης τους (download) και η αναπαραγωγή τους απαγορεύεται ρητά σύμφωνα με τους νόμους οι οποίοι προστατεύουν τα πνευματικά δικαιώματα και την ιδιοκτησία. Η αναδημοσίευση με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιαδήποτε γλώσσα του συνόλου ή τμήματος του περιεχομένου της ιστοσελίδας του «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ» επιτρέπεται μόνο με ταυτόχρονη ρητή και σαφή αναφορά στην πηγή καθώς και στον συγγραφέα των επιμέρους κειμένων όταν αυτά είναι ενυπόγραφα.

Σύνδεση(Links) με τρίτους

Οι συνδέσεις με τρίτους στην ιστοσελίδα του «ΟΘΦΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΠΕ» σκοπεύουν αποκλειστικά και μόνο στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών του και όταν αυτές χρησιμοποιούνται εγκαταλείπεται η ιστοσελίδα του. Το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΠΕ» δεν αντιπροσωπεύει και δεν έχει τον έλεγχο και την ευθύνη του περιεχομένου των ιστοσελίδων οποιουδήποτε τρίτου. Επομένως η σύνδεση με τρίτους μέσω της ιστοσελίδας του «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΠΕ» τελεί υπό την ευθύνη του χρήστη.

Disclaimers

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποτελεί μια υπηρεσία την οποία προσφέρει το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ» στους επισκέπτες του. Το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ» διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει, τροποποιήσει ή συμπληρώσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του οποιαδήποτε στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς την υποχρέωση να ενημερώνει οποιονδήποτε.

Το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ» δε δίνει καμία προφορική ή γραπτή εγγύηση για την εγκυρότητα του περιεχομένου του. Επιπλέον, δε δέχεται καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις.

Το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΠΕ» δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και δεν είναι υπόλογο για καμία βλάβη ή ζημία που θα προκύψει στον ηλεκτρονική υπολογιστή του επισκέπτη της ιστοσελίδας του ή σε προσωπική του περιουσία συμπεριλαμβανομένων και όχι μόνο των ζημιών που μπορεί να προκύψουν από ιούς που θα μολύνουν τον υπολογιστή του από την πρόσβασή του στην ιστοσελίδα του ή από τη διαδικασία λήψης δεδομένων (download) κειμένων, εικόνων, video εικόνας και ήχου ή και άλλων στοιχείων από αυτήν.

Το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΠΕ» δεν υπόκειται σε καμία ευθύνη για κάθε είδους αποζημίωση (ενδεικτικά & μόνο αναφερομένης αυτής της αποζημίωσης για αστική ευθύνη ή διαφυγόντα κέρδη ή επιχειρηματική απώλεια) από οποιαδήποτε ενέργεια ή απόφαση που θα ληφθεί ως αποτέλεσμα της χρήσης της ιστοσελίδας του και του περιεχομένου του.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Συλλογή δεδομένων
Δεδομένα και πληροφορίες που μπορεί να έχει το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΠΕ» για τους επισκέπτες και χρήστες της ιστοσελίδας του μπορεί να προέρχονται από:

  • Τη γραπτή επικοινωνία του χρήστη με το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΠΕ» μέσω e-mail
  • Την απάντηση του χρήστη σε πιθανή έρευνα που μπορεί να πραγματοποιήσει το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΠΕ» για λόγους έρευνας και marketing.
  • Την εγγραφή του χρήστη της ιστοσελίδας προκειμένου να λαμβάνει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) για να ενημερώνεται για θέματα που αφορούν γενικά την υγεία των ματιών και ειδικότερα τις υπηρεσίες που το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΠΕ» προσφέρει στους ασθενείς (newsletter).

 

Αποθήκευση των δεδομένων
Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ» φυλάσσονται σε ασφαλείς servers. Eάν ο χρήστης της ιστοσελίδας του «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ» χρησιμοποιεί κωδικό εισόδου (password) προκειμένου να του επιτραπεί η είσοδος σε ορισμένες περιοχές της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, είναι υπεύθυνος για τη διαφύλαξη του απορρήτου του κωδικού.

Δυστυχώς, η μετάδοση της πληροφορίας μέσω internet δεν είναι εντελώς ασφαλής. Αν και το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΠΕ» καταβάλλει κάθε προσπάθεια προστασίας των προσωπικών δεδομένων, δεν μπορεί να εγγυηθεί και δεν έχει καμία ευθύνη για την ασφάλεια των δεδομένων που μεταφέρονται στην ιστοσελίδα του. Πάντως, σε κάθε λαμβανόμενη πληροφορία εφαρμόζονται αυστηρές διαδικασίες για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

 

Χρήση των δεδομένων
Το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΠΕ» χρησιμοποιεί τα δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας του με σκοπό:

  • Να απαντήσει σε κάθε ερώτηση επισκέπτη της ιστοσελίδας του
  • Να ενημερώσει για προϊόντα και υπηρεσίες οι οποίες πιθανόν ενδιαφέρουν κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας του και να επικοινωνήσει μαζί του ταχυδρομικά, με e-mail ή τηλεφωνικά.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Οποιαδήποτε αλλαγή των όρων χρήσης ή της πολιτικής απορρήτου για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα γίνει στο μέλλον, το «ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΠΕ» θα το ανακοινώσει σε αυτή τη σελίδα.

Η γνώμη σας
Καλέστε μας