Κοινωνική αρωγή

 

Το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ -άρρηκτα συνδεδεμένο με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται- αναγνωρίζει την ευθύνη που του αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον και στα πλαίσια της κοινωνικής αρωγής οργανώνει δράσεις και πρωτοβουλίες για έναν κόσμο καλύτερο!

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Από τον Ιανουάριο 2013 το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και οι “ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” συνεργάζονται στενά για την οφθαλμολογική περίθαλψη ατόμων που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα Υγείας. Έτσι, το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ έχει αναλάβει δωρεάν τόσο την οφθαλμολογική εξέταση όσο και τη θεραπευτική αντιμετώπιση ατόμων που δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν στα κοινωνικά ιατρεία των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

 

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

To OΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ από τον Νοέμβριο 2012 στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζει το έργο της “ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” προσφέροντας τακτικό οφθαλμολογικό έλεγχο (check-up) στα παιδιά του ξενώνα που φιλοξενούνται στην ΚΙΒΩΤΟ. Επιπλέον, καλύπτει σε επίπεδο διάγνωσης και θεραπείας όλα τα άτομα που φιλοξενούνται στην ΚΙΒΩΤΟ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ  “ΠΑΝ.ΧΡ.ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ”

Από το Δεκέμβριο 2014, το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Ιδρύματος ΠΑΝ. ΧΡ. ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ για αλληλεγγύη και στήριξη προς τις 26 οικογένειες αστυνομικών που έχουν πέσει στο καθήκον προσφέροντας σε 57 άτομα ετήσιο οφθαλμολογικό check up και ειδικές εξετάσεις εάν χρειαστούν.

Σε εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης του Πολιτιστικού Ιδρύματος «ΠΑΝ. ΧΡ. ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ» το Νοέμβριο 2012, το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ προσέφερε δωρεάν 100 οφθαλμολογικές εξετάσεις σε άτομα χαμηλού εισοδήματος του Δήμου Ψυχικού-Φιλοθέης.

Η γνώμη σας
Καλέστε μας